Edustamme useita Eurooppalaisia päämiehiä, joista on lyhyet esittelyt alla.


A-eberle

A-Eberle

A-Eberle on saksalainen vuonna 1980 perustettu mittauslaitteisiin ja säätimiin erikoistunut yhtiö. A-Eberlen tuotteista valikoimassamme ovat muun muassa sähkön laadun mittalaitteet, maasulun havainnointireleet sekä jännitteen ja Petersenin kelan säätimet.

Lisätietoja yhtiöstä: www.a-eberle.de


Cattronlogo

Cattron Theimeg

Cattron Theimeg on saksalainen radio-ohjauslaitteita valmistava yritys. Sen tuotteita käyttävät maailman johtavat nostolaitevalmistajat sekä junayhtiöt ohjatessaan vetureitaan etänä ratapihoilla. Cattron Theimegilla on järjestelmiä pienistä käsiohjaimista monipuolisiin haarniskaohjaimiin. Tuotteet sopivat niin telakoille kuin teollisuushalleihin ja erillisnostureihinkin. Vuodesta 2010 Cattron Theimeg on osa monikansallista Laird konsernia.

Lisätietoja yhtiöstä: www.cattron-theimeg.de/


Doble logo

Doble Engineering

Doble Engineeringin historia ulottuu vuoden 1920 Bostoniin, jossa yhtiö aloitti sähköverkon mittauslaitteiden tarjoamisen. Sittemmin yhtiö on kasvanut ja kehittynyt ja tällä hetkellä toimintaa on 110 maassa. Meidän valikoimasta löytyvät erilaiset PD-mittauslaitteet, akustiset mittalaitteet sekä läpivientien ja ylijännitesuojien kunnonvalvonnan tuotteet.

Lisätietoja yhtiöstä: www.doble.com


ege

EGE

EGE on tsekkiläinen, vuonna 1948 perustettu yritys. Yhtiön päätuotteita ovat Maasulun kompensoinnissa käytetyt Petersenin kelat, erilaiset teräsrakenteet sekä eristetyt vaihekiskot. Näiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat myös erilaiset sähkötekniset tuotteet kuten reaktorit.  

Lisätietoja yhtiöstä: www.ege.cz/en


 elektrisola logo 

ELEKTRISOLA Group

Elektrisola Group on maailman johtava ultraohuiden lakattujen kuparilankojen ja litzien valmistaja. Heidän tuotteitaan käytetään käämintäteollisuudessa niin euroopassa kuin aasiassa ja yhdysvalloissakin. Elektrisolan langat ovat halkaisijaltaan 0,01- 0,5mm ja saatavissa mitä moninaisimmilla eristelakoilla asiakkaan tarpeen mukaan. 

Lisätietoja yhtiöstä: www.elektrisola.com


IHH Logo 4c UK mit Claim CMYK

Isabellenhütte

Isabellenhütte Heusler GmbH on maailman johtavia mittavastuksia ja termoelektroniikan materiaaleja ja komponentteja valmistava yritys. Isabellenhütten tuotteita ovat shunttivastukset, tarkkuusmittavastukset sekä passiiviset komponentitit. Tuotteita käytetään laajasti sähkö-, elektroniikka- ja autonvalmistus-teollisuudessa.                             

Lisätietoja yhtiöstä: www.isabellenhuette.de


tmp 20091117111419 0

Koncar 

Koncar on kroatialainen sähkötekniikan monialayhtiö. Yhtiön tehtaat sijaitsevat pääosin Zagrebin läheisyydellä. Multirel edustaa mm. Koncarin generaattori, muuntaja ja mittamuuntajatehtaita.

Lisätietoja yhtiöstä: http://www.koncar.com/


koncar dst logo

Koncar D&ST

Koncar D&ST on kroatialainen muuntajatehdas jonka muuntajia on toimitettu pohjoismaihin jo 1960-luvulla. Nykyaikainen ja moderni tehdas on tunnettu hyvästä laadusta. Multirel on toimittanut yli 180kpl tehomuuntajia ja tuhansia Koncar jakelumuuntajia Suomeen.                                                                                             

Lisätietoja yhtiöstä: http://www.koncar-dst.hr/


mte logo . ...........................      

Meter Test Equipment

MTE on sveistiläinen, erilaisia mittalaitteita- jatestipenkkejä valmistava yritys. Multirelin päätuotteet MTE:ltä ovat Hydrocal kaasuanalysaattorit, jotka valmistetaan yrityksen Saksan tehtaalla Brackelissa lähellä Hampuria.                                                                             

Lisätietoja yhtiöstä:http://www.mte.ch/


Multi Contact

Stäubli (ent. Multi-Contact)

Stäubli Electrical Connectors on sveitsiläinen sähköliitinvalmistaja, joka aloitti toimintansa 60-luvulla jousilamellilla varustetuilla banaaniliittimillä. Nykyään Multi-Contactilla on liittimiä joka lähtöön: mittaliittimistä voimalaitosten suurvirtaliittimiin. Esimerkiksi yleisin aurinkopaneliliitin MC4 on myös Multi-Contact:n patentoima.

Lisätietoja yhtiöstä: http://ec.staubli.com/                    


Logo Sauro

SAURO

Sauro on italialainen piirikortti- ja riviliitinvalmistaja, jonka toiminta-ajatus on olla laadukkaiden ja puhtaiden komponenttien valmistaja. Kaikki SAUROn tuotteet täyttävät tiukimmatkin materiaalivaatimukset ja standardit.  

Lisätietoja yhtiöstä: www.sauro.net/                    


SMDlogo

SMD Radiocontrol

SMD Radiocontrol on ruotsalainen teollisuusradiolaitteita valmistava yritys, jonka päämaja on länsirannikolla Lysekilissä. SMD-radioita käytetään tyypillisesti oviohjauksissa, takalaitanostimissa ja muissa laite ja työkoneohjauksissa. SMD radioiden kantama on hyvä ja asennus erittäin helppoa. SMD Radioihin saa varaosia vielä hyvinkin vanhoihin laitteisiin.

Lisätietoja yhtiöstä: www.radiosmd.se                    


logo

Trafo Elettro Service

Trafo Elettro Service on italialainen, vuonna 1969 Tezzessä perustettu yritys. Trafo Elettron valikoimiin kuuluvat kuivamuuntajat, öljymuuntajat ja reaktorit. Neljältäkymmeneltä vuodelta muuntajatoimituksia on ollut yli 30 maahan. 

Lisätietoja yhtiöstä: www.trafoelettro.com


vonroll logo

Von Roll

Von Roll on sveitsiläinen erilaisia eristimiä ja muuntajia valmistava yritys. Edustamamme muuntajat valmistetaan Von Rollin Israelin tehtaalla. 

Lisätietoja yhtiöstä: http://www.vonroll.ch/en


weisser logo Balken kurz

Weisser Spulenkörper GmbH

Weisser Spulenkörper on  saksalainen yritys, joka on jo 60 vuoden ajan toimittanut kelarunkoja ja -koteloita sensori-, muuntaja-, rele- ja moottorivalmistajille.  

Lisätietoja yhtiöstä: www.weisser.de